logo

Yoga på Backbone

5aQNRJfjGpEgwfFLt-o0RaqzblLJq8gTNbo5YzWmiVE

i höst kan du yoga med mig på Backbone – Kocksgatan 24

under 8 veckor (v.36 – 43) kör jag

Tisdagar kl. 18.30-19.45  (start 5 sept)

Torsdagar kl. 18.30-19.45  (start 7 sept)

Pris:     8 ggr 1600 kr

          16 ggr  2800 kr

          drop in 250 kr

Anmälan: info@desireerosborg.com

 Mattor och props finns att låna.

Max 10 personer/klass.

 

I ”MY PERSONAL YOGA” delar jag med mig av yogans fina verktyg och blandar mina erfarenheter som dansare, worldwide yogi, healer och musiker. Genom olika serier och andningstekniker, hjälper vi kroppen att komma ihåg dess original-struktur och väcka våra inre superkrafter – vi stärker kropp och själ inifrån och ut. Klasserna passar alla, oavsett tidigare yoga-erfarenhet eller dagsform – det finns alltid något vi kan ge oss själva genom yogan! Varje klass avslutas med live-musik och meditation.

Kom och andas, lek och utforska yogans värld i en säker miljö!

                   Namaste, Desirée

 pe98yVlfPAa0am0NsqVSBrLdtqjNwvqrlUvKpq49k1M

“Jag hittade yogan i slutet på 90-talet, här i Stockholm. Till en början var den ett komplement till min dåvarande karriär som dansare, men i takt med att jag märkte fördelarna med yogan, fick den mer och mer plats i mitt liv. Den yogiska andningen och serierna gjorde mig så stark och flexibel, jag märkte också hur kropp och själ mer och mer blev ett. Så, hösten 2010 gjorde jag min Teacher Training i Sonoma, San Francisco, hos Larry Schultz och ”It’s Yoga”.

Sedan dess har jag undervisat alla nivåer och i olika stilar världen över. Jag väver ihop min bakgrund som atlet, healer, musiker och yogi i: MY PERSONAL YOGA. Under åren har jag praktiserat allt från Ashtanga, Rocket, Iyengar, Kundalini, Yin, Restorative, Anusara, Hatha mm, vidareutbildat mig inom Rocket, samt gått en rad olika workshops.

Nyfikenhet, intuition och visdom är hörnpelare, oavsett om det är en andnings-klass, mer avancerad praktik, eller det handlar om att hjälpa någon att komma tillbaka efter utbrändhet eller skada. Jag tycker om att jobba i små grupper, eller en-och-en-sessioner (PT Yoga), allt för att få kvalitativ tid tillsammans. Vi ses på mattan!

 ♡

Desirée

SWUMlCQpS8xA0_p5uILLXIi7hWPII0WIlCGD5CBlhAA

peace love and backbone

Leave a Reply

*

captcha *